0511-54 39 19 info@a-t-b.nl Fiscaal nieuws

Kees Jan Kempenaar – Swietbek

De relatie met ATB gaat verder dan alleen de cijfertjes achteraf opstellen. Ze zijn ook echt een sparringpartner. Ze denken mee met de ondernemer en helpen je waar ze kunnen. De start van mijn onderneming liep daardoor een stuk gemakkelijker!

Franklin Kiemeney – EC Clean

Ik ben op mijn 22e in het ondernemerschap gestapt, een onbekende wereld…inmiddels 10 jaar bezig.
Om succesvol zaken te doen heb je een netwerk van goede mensen nodig.
Atb is een ‘administratieve’ partij die ervoor heeft gezorgd dat ik nog elke dag met plezier mijn werk uitvoer. Ze staan altijd voor mij klaar en het hoeft niet altijd over de cijfers te gaan.
Het team van ATB is een professionele partij die er voor zorgt dat de administratie op orde is en zich onderscheid door haar persoonlijkheid.

Mient Mulder - Eetcafé ’t Twaspan

Ik ben al jarenlang klant bij ATB. In de horeca kan het soms hectisch zijn en de boekhouding bleef er dan wel eens bij. ATB speelt hier prima op in en heeft er op diverse manieren voor gezorgd dat de administratie keurig op orde is. Zo krijg ik bijvoorbeeld aan het begin van elk jaar nieuwe mappen van ATB voor de boekhouding van dat jaar. Door de indeling met tabbladen kan ik eenvoudig bijhouden wat ik nog moet betalen en ontvangen. Heel overzichtelijk. ATB ontzorgt!