0511-54 39 19 info@a-t-b.nl Fiscaal nieuws

Eén telefoontje naar ATB is voldoende

Alexander de Vries , eigenaar AdVries

‘Een goede verstaander heeft voldoende aan een half woord. Dat kun je ook zeggen over ATB. Eén telefoontje en het wordt geregeld. Bovendien brengt ATB niet elk gesprek in rekening en dat is heel prettig. Als eigenaar van AdVries stel ik het op prijs dat ik me bezig kan houden met zaken waar we goed in zijn. ATB doet dat ook. En wat veel bedrijven vergeten, is dat een administratie die niet op orde is ook geld kost!’

Franklin Kiemeney – EC Clean

Ik ben op mijn 22e in het ondernemerschap gestapt, een onbekende wereld…inmiddels 10 jaar bezig.
Om succesvol zaken te doen heb je een netwerk van goede mensen nodig.
Atb is een ‘administratieve’ partij die ervoor heeft gezorgd dat ik nog elke dag met plezier mijn werk uitvoer. Ze staan altijd voor mij klaar en het hoeft niet altijd over de cijfers te gaan.
Het team van ATB is een professionele partij die er voor zorgt dat de administratie op orde is en zich onderscheid door haar persoonlijkheid.

Mient Mulder - Mient Mulder Cateringservice

Ik ben al jarenlang klant bij ATB. In de horeca kan het soms hectisch zijn en de boekhouding bleef er dan wel eens bij. ATB speelt hier prima op in en heeft er op diverse manieren voor gezorgd dat de administratie keurig op orde is. Zo krijg ik bijvoorbeeld aan het begin van elk jaar nieuwe mappen van ATB voor de boekhouding van dat jaar. Door de indeling met tabbladen kan ik eenvoudig bijhouden wat ik nog moet betalen en ontvangen. Heel overzichtelijk. ATB ontzorgt!