0511-54 39 19 info@a-t-b.nl Fiscaal nieuws

Wilt u ook zorgeloos ondernemen?

Wij werken voor

Eén telefoontje naar ATB is voldoende

‘Een goede verstaander heeft voldoende aan een half woord. Dat kun je ook zeggen over ATB. Eén telefoontje en het wordt geregeld. Bovendien brengt ATB niet elk gesprek in rekening en dat is heel prettig. Als eigenaar van AdVries stel ik het op prijs dat ik me bezig kan houden met zaken waar we goed in zijn. ATB doet dat ook. En wat veel bedrijven vergeten, is dat een administratie die niet op orde is ook geld kost!’

Klanten Advries

De mix van goed gereedschap en deskundig personeel

en meer dan 20 jaar ervaring...

ATB is een administratiekantoor dat zich richt op het MKB en de ZZP-er. Zowel de eenmanszaak als ook de grotere ondernemingen met een vijftigtal medewerkers worden op maat bediend. Vooraf maken we een offerte waarin de wensen en eisen helder worden omschreven.

Duidelijkheid vooraf, geen uurtje factuurtje, korte lijnen en een correcte benadering naar onze klant, dat zijn dus zaken waar wij voor staan. Dat deze zaken belangrijk zijn voor de klant blijkt wel uit de sterke groei die we doormaken.

Wij durven dan ook elke vergelijking aan met accountants- en administratiekantoren. De mix van goed gereedschap en deskundig personeel betekent een aantrekkelijke prijs/prestatie. Boekhouding lastig? we nemen u graag een zorg uit handen.

We werken met een professioneel team vanuit een modern kantoor in het centrum van Buitenpost en vanuit ons kantoor aan de A7 te Drachten.

Geen uurtje factuurtje
Korte lijnen met deskundig personeel
Gratis factureren met profifact.nl
Kwaliteit voor een betaalbare prijs
Kantoor in Buitenpost en Drachten

Zaken op orde!

Neem contact met ons op,
bel 0511 543919

Nog niet overtuigd?

Leer ons beter kennen

Wat wij voor je kunnen betekenen Contact opnemen